Imam par pitanja,pa sad neznam gdje da ih postavim pa cu ovdje ,oprostite ako sam pogrijesila.
-DS-260 sam poslala 22 juna,medjutim juce sam trazila da mi odkljucaju jer mi se promjenila adresa kod koga idem i nisam dobro shvatila vezano za posao pa moram i to promjeniti,e sad oni su mi odma odgovorili auto reply pa nadam se da nije doslo do neke greske jer sam u mailu poslala samo svoj case NO i naravno svoje ime i prezime.
-Posto imam zavrsenu 3 srednju skolu i na osnovu toga nemogu aplicirati a u jednoj firmi radim malo vise od 3 god.kao knjigovodja ,sta meni tacno treba kao dokaz da mi je to posao ,mogu dobiti od poslodavca papir da tu radim,3 zadnje plate,i ugovor o djelu gdje se tu spominje koji mi je posao u firmi,treba li jos sta,jer na osnovu svog zanimanja imam uslov kao aplikant jer spada u 4 kategoriju zanimanja.
-Pasos mi istice 28-04-2016 trebam li ga mjenjati jer ocekujem na razgovor da idem najdalje u decembru ove godine,jer sam mali br. do 8000.
Hvala puno svima ,nadam se da nisam smorila,i izvinjavam se jos jednom ako sam na pogresnom mjestu postavila pitanja.
|