View Single Post
Staro 06.09.2015, 04:27
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik beba.kg Prikaz poruke
Zdravo svima, nakon brojnih razgovora moj muz je dobio posao te smo promenili prvobitno planiranu destinaciju. Za dve nedelje odlazimo za New Jersey, posto je njegova firma stacionirana u mestascu koje sa nalazi blizu Njuarka (Newarka). Posto slecemo u Newark, zanima me da li je neko prosao proceduru na tom aerodromu, kao i da li neko moze da podeli sa nama svoje iskustvo vezano za New Jersey?
Jos uvek nismo odlucili u kom gradu cemo biti locirani, ali za sada su nam favoriti Jersey City i Hoboken, zbog blizine NY u kome ja planiram da trazim posao. Razmatrali smo i Newark ali smo za sada odustali zbog bezbednosti. Saznali smo da su rente u Hobokenu prilicno visoke, Jersey City nesto malo povoljnije, ali u sustini za ta dva mesta znamo da su najbolje povezani sa NY i da su u smislu bezbednosti ok. Vezano za Jersey City, najbezbedniji i najbolji deo za zivot je u blizini Journal Square u cijoj blizini se nalazi path station, kao i area oko Grove St. Ako neko ima neki savet ili informacije, to bi nam bas znacilo, a obzirom da uskoro odlazimo, uskoro cemo i mi deliti nasa iskustva sa vama.
Pogledaj privatnu poruku, znam nekog u tom gradu Hoboken...
Reply With Quote