Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
Neverovatno, ovaj Rus je dobio vizu sa istim problemom kao nas, a mislim da je i ovaj iz prvog linka dobio isto, poslao sam mu privatnu poruku. E sad, nama je danas sluzbenik delovao uverljivo, cim smo pozvali znao je ko smo i nas problem, i rekao da zaslazujemo vize i da ce verovatno sve biti OK. Rekao je da ako nam se ne javi do 17. Septembra da mi njega zovemo. E sad ne znam da li je pametno dosadjivati coveku i zvati ga opet u ponedeljak ili biti strpljiv i cekati 17. Septembar da zovem ako on nas ne nazove pre toga i usput mu diskretno postaviti pitanje za taj clan zakona za lutriju po kome mi treba da dobijemo jer su i Bosna i Srbija zemlje istog regiona tj evrope.
|
Vojo niko od nas ti ne moze tacno reci sta da radis jer niko nije bio u slicnoj a kamoli istoj situaciji i ne daj Boze da bude....Ja bih iskreno sacekao taj 17 septembar jer to nije daleko evo za 7 dana....a oni vas nece zaboraviti 100% jer nemaju oni 100 ljudi dnevno nego mozda 2-3 porodice max za green card lottery tako da znaju oni i ko ste i sta je problem i uveren sam da ce uciniti sve da vam daju vize jer ih to nista ne kosta a znaju da vama znaci....dakle to vama sleduje i oni su toga svesni i to ne moze da srusi jedna mala greska u prijavi koja cak nije ni toliko ubedljiva za odbijanje....dakle ja bih sacekao i tek onda pozvao jer nakon toga ostaje jos 13 dana do kraja fiskalne godine a to je veruj mi vise nego dovoljno da vam lupe vize u pasose....dakle mislim iskreno da cete vec negde oko 20-23 kao sto sam vec negde napisao imati vize u pasosima i lezati pod nekim stolom odvaljeni od alkohola....