View Single Post
Staro 11.09.2015, 21:02
Stromae Stromae je offline
Drug član

Datum prijave: 18.05.2015
US lokacija: California
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mibim2016 Prikaz poruke
Koliko sam mogao da primetim i bulletin za septembar ima veci broj za dv 2016 u odnosu na isti od prosle godine. Tako da dva bulletina za redom imaju veci opseg brojeva za intervjue u poredjenju sa prethodnim godinama. Da li to ima veze i sa tim da je ove godine izvuceno manje ljudi?
Da iskoristim nalog svog supruga i da se ukljucim malo na forum dok on radi
Pazi iskreno mislim da niko ovde ne zna sta ce da se desi i zasto su ubrzali brojeve, kao i da svi nagadjamo na osnovu toga sta smo negde procitali.. Ali to ne znaci da ne treba da delimo informacije. Ja sam procitala na sajtu travel, drugim forumima a i ovde na forumu da se visa bulletin definise na osnovu dva parametra: 1. koliko ljudi se prijavilo na lutriju i 2. koliko ljudi je na vreme popunilo ds260 jer za obradu istog treba oko 3 meseca.
Ovde ima ljudi na forumu koji su current bili za oktobar ali im nije zakazan intervju jer su slali ds260 u junu pa KCC nije stigao da im obradi zahteve...
Svakako kako ti zahtevi stignu da se obrade, to je tren kada se usporava cut off izmedju dva meseca..

Stoga, da ne pricam iz glave ovde imas po godinama kako izgleda overview bulletina pa vidi. (administratorima se unapred izvinjavam ako ne treba da se kace ovakve informacije). Pozdrav, S.Zena
Attached Images
File Type: jpg vBulletin.jpg (75,6 KB, 41 views)
Reply With Quote