Citat:
Prvobitno poslao korisnik joca zvoca
Pozdrav grabovac 84! Zbog toga smo i bili tako nestrpljivi, jer jako smo mali CN- ispod 2000, poslali DS za nas 4 do 15 . 6. ( imali smo mali problema oko slanja, uspjesno poslali 3 aplikacije, a cetvrtu sledeci dan- iskreno sam mislila da zbog toga zatezu), ali teta nam sinoc lijepo rece, tek obradjena aplikacija...suprug je rekao da smo ocekivali datum ranije, ali rekla je da je sve u redu i da zovemo tek od 15.10. Prije toga necemo dobiti nikakav mail.
Ovih dana sam precesljavala Intervjui-2014 i intervju-2015, cisto da vidim koji su to bili datumi kada su nas forumasi obavjestavali da imaju zakazan datum i stvarno svaki mjesec je u pitanju neki dan od 20. do 25. u mjesecu, ali sam vidjela da se i prosle godine nije niko javio u septembru, ali sta je tu je.
Ma sto se mene tice i to je OK, dobro je sto mozemo dobiti informaciju vise za svoj slucaj kad bas zagusti sa zivcima, sad puno opustenije cekam 15. Srdacan pozdrav 
|
I mi smo se tako lepo ispricali prvo uopsteno, s onda smo dali podatke da proveri za nas slucaj. Posto smo se mi vencali nakon izvlacenja, bilo nam je bitno da proverimo da li je sve ispravno popunjeno. Ljubazna zenica nam je rekla da je nas slucaj obradjen u avgustu, i da cekamo do 30.9. informacije. E sad, videcemo sta ce se desiti, ako ine bude sad...sta je tu je. Ni oktobar nije daleko. A i bice lakse jer cemo u oktobru slusati vec iskustva sa intervjua