View Single Post
Staro 27.09.2015, 21:28
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vvladimirr Prikaz poruke
Iz nekog razloga nisam poslao DS obrazac jos uvek i sada saznamo da smo trudni. :-)
Evo problematike. Sve je popunjeno u DS obrascu ali sta napisati za vakcinisanje. Po DV broju, 22xxx, razgovor bi trebalo da bude krajem marta, pocetkom aprila. Kako nam je termin pocetak maja, do tada se jos necemo "ponoviti" i supruga ni u kom slucaju ne sme primiti te vakcine pre porodjaja. Da li u DS napisati da nije primila pa da objasnjavamo (u samom DS obrascu se mora dati objasnjenje ako je odgovor na to pitaanje NE) ili da napisemo da jeste pa onda opet treba objasnjavati u ambasadi. Nadam se da me razumete. Bas nemam ideju sta je pametnije.
Prvo cestitam
Drugo....taj deo sa vakcinama uopste nije bitan, odnosno mozes staviti i da si primio sve potrebne vakcine jer ces do intervjua sigurno imati sve to....jer naravno pre intervjua ides na lekarski pa samim tim i dobicete vakcine....Npr ja sam stavio da imam sve vakcine a nemam ih trenutno nego cu za mesec dana na lekarski i onda cu primiti sve....u sustini nebitna stvar veoma....
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote