View Single Post
Staro 29.09.2015, 13:30
novasam novasam je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13 Prikaz poruke
Pretpostavljam da si nakon venčanja tražila otključavanje DS-260 obrasca, i da si u septembru poslala dopunjeni obrazac u koji si unela i podatke o suprugu.
Izostavila si vrlo bitne podatke, a to su tvoj CN i datum slanja dopunjenog DS-260. U svakom slučaju, bez obzira na tvoj CN, a na osnovu prošlogodišnjih iskustava ne verujem da će ti intervju biti zakazan pre januara ili februara 2016. godine (pod uslovom da je tvoj CN manji od cut off-a za te mesece). Čak i da imate mali CN, ne verujem da će vam intervju biti zakazan u toku ove godine. Znam da te ova informacija verovatno neće obradovati, ali bolje je da imaš realne informacije i realna očekivanja.

KCC obrađuje DS-260 obrasce prema datumima njihovog slanja, tj. ranije poslati obrasci biće ranije i obrađeni, i tu nemate nikakvu prednost ako imate mali CN. Dakle, za one koji imaju male CN-ove bitno je da pošalju DS-260 obrasce što ranije, to bolje. To što tvoj suprug ima turističku vizu nije vam od velike pomoći jer će pre obrade vašeg DS-260 biti obrađeni svi obrasci koji su poslati pre nego što si ga ti poslala.

Ako nisi poslala dopunjen DS 260, onda ga šalji što pre i nemoj da odugovlačiš sa slanjem.
E pa CN mi je oko 16000 ,poslala sam za sebe DS-260 prvog juna... i planirala sam tamo negde decembra januara da me zovu, po ovome sto sam citala na forumu. Samo sam se pitala da li zbog ovog otkljucavanja i dodavanja njega i njegovog DS 260 koji smo poslali juce ne dodje jos do veceg odlaganja... tipa aprila ili tako nesto ....
Hvala na odgovorima svakako
Reply With Quote