View Single Post
Staro 30.09.2015, 14:15
sfsgagi sfsgagi je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2015
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vvladimirr Prikaz poruke
Jedno pitanje, mi smo u slicnoj situaciji. Supruga je trudna. Lekarski ce zbog termina i DV broja svakako biti pre intervjua (supruga ce biti u osmom mesecu). Malo nam je lakse sada kad vidim da je beba zasticena. Pitanje je sta ste upisali za vakcine kad ste popunjavali DV? Ako se upise DA a ne primi, onda smo lagali, a ako upisemo NE, sta onda. Koje su posledice? Jel to sigurno da zena ne prima vakcine ako je trudna ili kako... Nadam se da me razumete, malo nam je frka. Veliki je ulog (odlazak ili ne odlazak u USA), ali koliko je rizik (bebina sigurnost).
Ma nije to baš mala frka... Mi smo posle lekarskog otišli na planinu da se oporavimo malo Ako ste osmi mesec trudnoće sačekajte da se beba rodi i pomerite intervju u našoj ambasadi kada vama odgovara. Kada izvadite bebi pasoš pozovite našu ambasadu da vam otključaju DS i dodajte novog člana porodice Nama je i ova opcija dolazila u obzir ali smo se ipak odlučili da ne odlažemo.
Bez obzira primila trudnica vakcine ili ne svi članovi poridice koji su bili na lekarskom dobijaju karton vakcinacije koji se nosi sa sobom kada se ulazi u USA. (Običan A4 papir sa spiskom vakcina) Tako da što se tiče vakcinacija valjda nema briga, ali to ću da vam javim posle našeg intervjua koji je za nedelju dana
Reply With Quote