Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic
Da ga unajmimo da nas "valja" ljudima? 
|
E ovako Milose,
ne mislim da je posebno ali mi se naslov svideo jer je bilo bas kao mija situacija, dakle HITNO.
U medjuvremenu sam saznao da moze da se pomeri, nisu mi rekli da je rok kraj meseca kad je zakazan intervju. Svejedno, sad nam ostaje da sokiramo nase roditelje i da im saopstimo da cemo se vencati i tako to(mislim ocekivali su oni to ali ajd) i takodje da se izborimo protiv vasara zvamog 500 ljudi na svadbi

Takodje desilo mi se nesto sto mi se cini zanimljivim, zvao sam ambasadu, rekao da sam jedan od izvucenih, sluzbenik me pitao za ime i prezime i prebacio vezu kod lika ciji mi je glas poznat, tj.kao da sam sa njim razgovarao i prvi put kad sam zvao. Mislim da oni vec imaju podeljene sluzbenike koji rade nase slucajeve.
Sto se marketinga tice, ja sa DIF zavrsio ali iskustvo iz marketinga imam iz usa, vec sam vas poceo valjati na jednom social sajtu (naravno samo za prijatelje) i sve ih upucujem ovde.
Vecina njih ne zna nista ni o prijavi ali ko zna zna, ko ne zna nek nauci (cita sajt)
Hvala na odgovorima svima. Sad krece procedura (svadba,svadba) pa dokumenti, pa svasta nesto. Srecom u Kragujevcu to moze i online da se uradi bez da se drezdi u redovima sa penzionerima
Pozdrav svima