Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13
Vladimire, ti kada budeš slao ds 260 treba upišeš da li si do dana slanja DS 260 obrasca primio ili nisi primo vakcine. I da li ćete ti i žena primiti vakcine do dana kada budete poslali DS 260? Pa, nećete...Možeš, upisati šta god hoćeš i to je potpuno nebitno, ali ispravan odgovor je NE, jer kad budete slali ds 260 vi nećete primiti vakcine. Ne opterećuj se vakcinama piši šta god hoćeš, tu ti niko neće praviti problem šta god da upišeš (ali ispravan odgovor je NE, i to za vas oboje). Ja sam napisao NE, a u obrazloženju sam napisao da ih nisam primio jer ne znam koje su vakcine obavezne u skladu sa USA propisima, i da sam vakcinisam u skladu sa propisima srbije. Vakcine sam naknadno primio u institutu Batut pred lekarski (tvoja žena neće ni tada da ih primi) i niko me ništa nije pitao ništa u vezi toga - na intervju sam nosio papire da sam vakcinisan, a u ds 260 napisao sam da nisam (jer tad i nisam bio vakcinisan).
Vlado, ne gubi vreme i ne razmišljaj previše šta ćeš napisati oko vakcina. Napiši šta god hoćeš, tu ti niko neće praviti problem. možeš slobodno da napišeš NE i da obrazložiš isto kao i ja (garantujem ti iz ličnog iskustva da nećeš imati nikakav problem ako napišeš isto što i ja), a možeš napisati i DA i opet nećeš imati nikakav problem. Zaboravi na vakcine, to je potpuno nebitno pri popunjavanju ds 260.
|
U potpunosti se slazem s tobom! Jedini ispravan odgovor za vakcine je NE, osim ako se nekim slucajem nisi vakcinisao u Usa, sto je malo vjerovatno! Ja sam stavio NE, a u obrazlozenju da sam vakcinisam po BiH propisima za koje ne znam da li su u skladu sa USA propisima.