View Single Post
Staro 22.10.2015, 05:22
katarina lucic katarina lucic je offline
Drug član

Datum prijave: 06.06.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik cirapfc Prikaz poruke
Nismo se ucutali
Intervju je uspesno obavljen, ne bih nista dodavao sto se tice toga, covek tek kad ode tamo vidi da je to samo formalnost i ne treba se cimati.
Jedino po cemu se moj slucaj razlikuje od drugih jeste da nisam poneo izvod iz MUP-a (nisu mi ga jos izdali), ali mi je konzulka (koja je inace veoma prijatna zena) ljubazno rekla da ispunjavam sve uslove za vizu, cestitala mi zbog toga i rekla mi da naknadno dostavim taj izvod (dali su mi broj telefona na koji da se javim) i dokaz o kontaktu sa drugarom koji se nalazi u USA (sto mi isto nije problem), tako da cu cim dobijem papir iz MUP-a otici tamo po vizu!
bio je tamo i mariomario, ali on ce vec napisati svoje utiske, bar je tako rekao!

Od papira sam nosio diplomu i svedocanstva srednje skole, izvod iz maticne knjige rodjenih i drzavljanstvo, izvod iz suda, 2 slike i papire od lutrije.
Zadrzali su mi kopije svih papira osim drzavljanstva, to su mi vratili i kopiju i original. I 330 USD za taksu, naravno.

Ne treba se cimati oko intervjua, u ambasadi su stvarno svi prijatni i maksimalno korektni.

Javim se ovde kad zavrsim kompletnu papirologiju, i cestitam svima koji su dobili i koji ce tek dobiti GC!

Mariomario i ja smo prozvani posebno ispred ambasade u 8.30, i sve smo zavrsili oko 12h.
Cestitam! Bravo bas mi je drago sto su do sad svi prošli kako treba i nadam se da će tako da se nastavi!
26.05.2015- poslat DV-260
27.08.2015- zakazan intervju
15.10.2015-lekarski
19.10.2015-vize odobrene
07.12.2015- poletanje za Austin TX
Reply With Quote