View Single Post
Staro 22.10.2015, 20:21
prvoc prvoc je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2015
Nepromenjeno

Evo da i mi javimo za ljekarski pregled, za BIH.
Mi smo se odlucili za Dr. Eldinu Cengic u poliklinici Eurofarm na Ilidzi, Butmirska Cesta 10, pored aerodroma, posle velikog kruznog toka odmah desno. Doktorica je vrlo prijatna i ljubazna , nismo uopste zazalili, sve je proslo po planu,
Prvo je supruga obavila pregled oko pola sata traje pa onda ja,trazila je koje smo vakcine primili tj.vakcinalni karton njega je podrobno pregledala, zdravstveni karton, zatim 4 slike 4x3, pasos, i adresu koju smo prijavili u Americi, nismo primili nijednu dodatnu vakcinu, test krvi je uradjen odmah tu u zgradi, mislim da je samo na silfilis, a rendgen pluca smo uradili na poliklinici Sunce, do nje smo dosli svojim autom nije nimalo tesko, vratite se na kruzni tok i prva ulica desno sa kruznog toka, a zatim na 4-om semaforu skrene se desno i posle skretanja skrenete lijevo i tu je velika zgrada u staklu, vrlo savremena i vrhunska usluga, posle snimanja rendgena vratili smo se u polikliniku sa nalazima na kraci ponovan pregled i platili po 160 km ukupno 320 km i to je bilo to, zavrsili smo u 3 sata, nismo se nimalo pokajali, vrlo su usluzni i ljubazni, tako da toplo preporucujemo i Dr. Eldinu Cengic.
Reply With Quote