View Single Post
Staro 06.11.2015, 19:46
nenaLA nenaLA je offline
Član

Datum prijave: 18.05.2015
Nepromenjeno

Izvinite za zakasnjenje pisanja utiska sa razgovora, internet mi nije bio u redu, mada je prvoc sve detaljno objasnio i za mene i mog supruga (mi smo bili par koji je isao prije njih). Cestitam prvo njima, svima koji su dobili i koji ce dobiti naravno

Zelim da se zahvalim svima na ovome forumu, na dragocjenoj pomoci i divnome druzenju, koje cemo naravno nastaviti . Mozda se sretnemo u americi uskoro

Posto je prvoc sve lijepo objasnio necu da ponavljam, jer smo i mi imali indentican postupak ulaska, predavanja papira i placanja i razgovora. Od papira su nam uzeli:

Za mene
-diplomu kopiju ovjerenu i prevedenu na engleski
-rodni list
-vjencani list
-uvjerenje o nekaznjavanju
-uvjerenje iz suda
Za supruga
_diploma
-rodni list
-takodje vjencani ili kopiju ovjerenu
-uvjerenje iz suda i supa iz BiH i iz Srbije jer je u srbiji proveo vise od pola godine.

Konzul nam je bila takodje prijatna zena, koja nas je pitala kod koga smo prije bili u Americi, gdje cemo ici sada i suprugu su trazili da im pokaze diplomu iz srednje skole ( samo je pogledali i vratili mu je). Rekli nam da podignemo ruku i da se zakunem, da damo otisak prsta i cestitali nam

Danas smo podigli pasose sa imigraciono vizom u njima i otprilike u februaru mjesecu idemo za Los Angeles

Hvala puno svima na cestitkam. Jedva cekamo da svi dobijete kao i mi i da budete ovako sretni.

POZDRAV VELIKI
Reply With Quote