View Single Post
Staro 09.11.2015, 15:16
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jelena73 Prikaz poruke
Pozdrav svima na forumu, evo htela bih da podelim svoje iskustvo sa vama
ili ako je neko imao slicnu situaciju molim da pise Upomoc.

Intervju sam imala zakazan 60.09.2015god. sve je bilo rutinski i sa sluzbenikom ambaseda kao i sa konzulom , bili je par pitanja dali smo srecni sto idemo, koji nam je plan za tamo idt. nista posebno obicno caskanje.
Da napomenem da sam ja aplikant a samnom su bili i moj muz kao i dvoje dece.
Na kraju razgovora konzul je rekao da nema potrebe vise da vidjamo konzula kao i da se obratimo salterskom sluzbeniku za dalja upustva.
Moj muz je saljivo pitao dali to znaci ta mozemo da kupimo karte nasta je konzul odgovorio da se strpimo jos koji dan.
Salterski sluzbenik nam urucuje papir na kome stoji Refusal letters, STATUS
Administrative Processing - 221(g)
Na pitanje dali smo dobili vizu ili ne usledio je odgovor bez brige TREBALO bi da sve bude ok.
Nakon cega je kostatovao da je konzul zatvorio slucaj i stavio status Qualified.. Kao i da ce im biti porebno par dana da to zavrse. I sada cekamo kao guske u magli, molim ako je neko imao slicnu situaciju ili zna vise o tome neka pise. Napomenula Bih da je sva dokumentacija uredna da nisu trazili nikakvu dopunu dokumentacije niti je konzum pokazivao znake nezadovoljstva. Kao sve ok ALI.....

Eto to bi bilo to .

Unapred hvala svim na forumu
Jelena posle ovog malo detaljnijeg objasnjenja situacije vidim da nikakvih problema konkretno nemate tako da cete vize dobiti sigurno nemoj da brines....evo sacekaj pa ces videti....nego im treba neki dan vise da zavrse aplikaciju a to moze biti iz milion razloga cak i tehnicke prirode....dakle mozda im ne radi sistem za printanje viza.....mislim ko zna svasta moze biti....tako da nemojte da ocajavate nego sacekajte lepe vesti jos neki dan i onda nam javite
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote