View Single Post
Staro 21.07.2007, 08:28
Prika Prika je offline
Drug član

Datum prijave: 30.06.2007
Nepromenjeno

Ja sam broj 10xxx.
Na viza biltenu gore navedenom u prethodnim komentarima mozete da
vidite kada bi otprilike trebao vas broj da dodje na red.
Mislim da je negde oko nove godine termin za mene.
Naravno, oni na sajt stavljaju 2 meseca ranije ljude koje ce da zovu.
Tako da od Augusta moete ocekivati prve brojeve da ce da se pojeve za 2008.
to su oni koji ce od oktobra ici prvi na razgovor.
Koliko sam video to su brojevi oko 4000.( vidjeno u arhivi viza biltena za prethodne godine)
Nije 100% sigurno razlikuje se broj obradjeni predmeta zavisno od godine do godine.
Naravno da ja ne tupim vise pogledate u visa biltenu i sve se vidi.
Sto se tice pisma I-134, kolio sam ja video ono je naj bitnije u celoj ovoj prici ukoliko nemas dosta
para na racunu. ( to mi je rekao proslogodisnji dobitnik Tiberije sa kojim sam se cuo )
Ja sam dobio I-134 od brata i mogu da vam kazem da nije bas onako kako su naveli gore u komentarima vezano za tu garanciju.
Ukoliko dobijate zvanicnu garanciju koja je overena od notara njihovog, ona sadrzi sve o tome ko daje tu garanciju.
Tu mislim na sledece: neto prumanja- godisnja izvode iz banke, ustedjeni novacu Usa, clanove porodice itd ...
Taj ko ti da tu garanciju ne mozxe bas da primi koliko on hoce ljudi vec samo onoliko koliko moze po njihovom primanju da primi.
Npr. u mojoj garanciji stoji da ce mi biti placen stan namesten i hrana za tri meseca, toliko pokriva ta njegova garancija.
Naravno on bi dao i vecu ali jednostavno ne moze na osnovu njegovih primanja.
Da bi ti neko uopste dao garanciju mora da ima primanje neto -godisnje 30000$.
Taj ko ti je dao garanciju potpisuje da ti neces pasti na teret njihovog socijalnog naredne tri godine.
Ovo se odnosi na mene i moju porodicu koja ide samnom i na listi smo zajedno.
Naravno to ne mora da bude tacno 100% proverite ipak, ali hocu dqa samo kazem da ta garancija nije bas tako jednostavna kako se napisalo u gore navedenim komentarima.