Citat:
Prvobitno poslao korisnik nikita61
Milose,evo i ja malko da prokomentarisem slucaj odbijanja.Meni se cini da je tvoje visegodisnje prijavljivanje ipak imalo izvesnog uticaja.Sto se garancija tice,plata od 400 evra i nije bas neki ogroman razlog za povratak.Ostatak nekretnina se ne vodi na tebe.Kuca je mamina,bez obzira sto zivite u njoj,a auto firmin,bez obzira sto ga privatni koristis ( a ne bi smeo ).Odluka sluzbenika ambasade zasniva se pre svega na cinjenicama.Jedino pozitivno je bilo sto supruga i dete ne bi putovali sa tobom, ali iz nekog razloga to nije bilo dovoljno za dobijanje vize.Zao mi je sto je tako,ali tu ne mozes bas nista.Kod njih je i niz i kolac,pa kako kome dopadne.Glavu gore,mozda vas ipak ponovo izvuku.
|
Ajd malo ovako da vidimo mozda ja platu od 400e imam na papiru preko racuna mozda mi gazda daje jos 1400 na ruke?! Kako to da prijavim kad ne mogu da dokumentujem?
Kuca za kucu koliko sutra moze preci na moje ime ali je cinjenicno stanje da je majkina ajde neka bude nemam nista.
Auto jeste firmin ali ja ga koristim u privatne svrhe zato sto mi posao i gazda to omogucuju i odobravaju gde pise da ne bi smeo da ga koristim u privatne svrhe(mnoge moje kolege firminim automobilima idu na more)?? Ja bih mogao da imam ficu vrednosti od 20e tehnicki imam auto ali realno (fica) koji je bre to auto(od 20e) da bi bio garancija?
Pre nekoliko dana sam saznao da je moj brat od ujaka otisao u USA na turisticku, decko nema ni jednu garanciju kao ja osim poslednja dva ispita na DIF-u i da je jednom bio kao spasioc i vratio se, e sad je otisao i nema nameru da se vraca po isteku turisticke, eto koliko je dobro procenio taj konzul!
Da li ce da vam daju vizu ili ne je individualna procena konzula i nista vise!
Da li ima veze koliko ste se puta prijavljivali za GC Lottery NE ZNAM, voleo bih i dalje da veruejm da nema!
Sledece godine kad me opet ne izvuku probacu opet na turisticku i nosicu garancije koje sada nisam imao.
2011 SELECTED ali ponistena lutrija
2012EU00003058
ovo je bio moj broj