View Single Post
Staro 11.11.2015, 00:04
miroslavj miroslavj je offline
Drug član

Datum prijave: 20.06.2015
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku miroslavj
Nepromenjeno

Evo i našeg iskustva sa lekarskog pregleda supru,sin i ja. Zakazali u Skender Begovoj u 9,40h 05.11.2015. Docekao nas je jedan gospodin koji je tražio prvo samo pasoše. Sacekali smo jedno desetak minuta, a onda nas je primio jedan gospodin koji je krenuo da unosi nase podatke u racunar i to je trajalo dobrih 15min, tu smo i platili lekarski u rsd(2*150 i 1*100 usd) nakon toga rekli da sacekamo red, jer je pre nas bilo troje. Cekanju nikad kraja, pozvali nas da udjemo a onda je sestra, prozvala prvo supruga, ispitala ga koliko je visok, koliko je tezak, da li je prelezao neku ozbiljnu bolest, izvadila krv i kazala da udjem i ja sa sinom, onda sam dala podatke za sina, i kako se mali unervozio onda je trazila da ga izvedem, a da ja ostanem. kad smo i taj deo zavrsili izasli smo u hodnik gde smo cekali na red kod doktora. opet je usledilo cekanje jer je bilo par njih ispred nas. Vakcine protiv gripa nismo primili pre, jedino sam ja primila tetanus i mmr pre lekarskog, suprug nije mogao da primi jer je prehladjen i u gradskom zavodu nisu hteli da mu daju.Kod doktora smo usli svi zajedno i onda je pregledao supruga, poslusao pluca i izmerio pritisak, opipao malo po stomaku i kazao da prehlada nije strasna i da moze da primi vakcine, mene je takodje pogledao na isti nacin, a malog je samo poslusao i opipao vrat. Nakon pregleda kod doktora, ponovo smo isli kod gospodina na ulazu da platimo vakcine mmr*x1(3.700), tetanusx1(2.000), vakcine protiv gripax2(4.000), ukupno 9700. Zatim smo otisli kod sestre koja je sve vreme bila namrstena i cekali da nas pozove da nam da vakcine. Opet smo cekali i cekali i najednom je dosao doktor i gospodin koji nas je primio i usli kod sestre, ispostavilo se da je zeni pripalo tesko, malo su je osvezili, povratili i onda nastavili sa radom. Primili smo vakcine i onda su nas uputili da idemo i snimimo pluca u Resavskoj i da sto pre vratimo rezultate. Zavrsili smo u 12:10h.Otisli na snimanje brzo završili i snimke pluća smo vratili nazad u Skender Begovoj u 12:50h. Onda nam je gospodin rekao da dođemo u 16h i tada će biti gotovi i rezultati krvi.
Suprug je otisao u 16h, medjutim morao je da saceka jer nisu stigli rezultati krvi. Nakon pola sata preuzeo je zatvorenu kovertu za ambasadu i kopije kartona vakcinacije za svo troje.
Sve u svemu, zao mi je sto nisam zakazala u Smiljanicevoj, nisam zahtevna, ali ni na jednom licu ni osmeha nije bilo toga dana. Previse komplikovano a moze jednostavno, udji i izadji pet puta.
Moj vam je savet...svi u Smiljanicevoj
10.05.2015. Poslali DS-260
12.11.2015. Zakazan intervju
Reply With Quote