View Single Post
Staro 11.11.2015, 09:14
nikita61 nikita61 je offline
Drug član

Datum prijave: 21.11.2009
US lokacija: Boston-Newburyport
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Jos nesto da dodam. Kada sam ja bila na razgovoru,gospodja koja je bila zaduzena za vize znala je vec neke stvari o meni koje nigde ne stoje, tako da mslim da se neke stvari koje su im vazne provere pre razgovora.Inace ,da dodam,pre dobijanja turisticke vize bila sam dva puta odbijena,ali su okolnosti bile drugacije...vreme sankcija,ja sam radila,ali nisam bila udata i zivela sam u velikom stanu,koji je kasnije postao moj,ali je tada bio od mog oca.Htela sam da posetim brata i zaista mi nije padalo na pamet da ostanem u USA, alli je neko procenio drugacije.Naravno i tada su neki studenti,kojima studiranje nije bilo toliko bitno,dobijali vizu.Potpuno razumem kako se Milos oseca,ali nesto mora kod Milosa sada da se bitno promeni u onome sto oni smatraju dobar razlog da bi se neko vratio.
Eh da,sada sam se setila jos jednog primera.Devedesetih godina je moj komsija frizer,a bio je vec u nekim godinicama,otisao u NY na neki sajam frizera i nije se vratio.Par godina kasnije, njegova bivsa zena je htela turisticki da ode u USA...nije dobila vizu.Rekli su joj da je njen bivsi muz prevario americku administraciju.Komsija je inace sada cuveni frizer u LA.
Reply With Quote