View Single Post
Staro 13.11.2015, 13:49
Anny Anny je offline
Član

Datum prijave: 11.11.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
Pre svega čestitke za vizu i sve najbolje u USA!

Zamolila bih moderatora ili admina da ako mogu od Ann-inog posta o intervjuu (zaključno sa ovim mojim) prebace postove u temu intervju DV2016, čisto da ne spamujemo više temu o SSN-u koja tome ne služi. Kasnije korisnicima bude jako teško da nađu informacije kad ih ovako bez ikakvog reda bacamo na forum!

I na kraju pitanje za Anny - da li možda slučajno znaš zašto su odbili tu porodicu, makar okvirno razlog (nisu ispunjavali neki uslov, nisu imali sve od dokumenata...nešto treće...)???

Ovo je prvi slučaj odbijanja o kome čujemo za ovu fiskalnu godinu pa ne bi bilo loše da znamo razlog!

@grabovac84 ubacila je ja još sinoć okvirno gde mislim da joj je mesto
Ja se izvinjavam, zbog te teme
Pa razlozi, čini mi se, nisu bili mali. Koliko sam ja shvatila, gospodin je zavrsavao sa hemoterapijom, i koliko god da je ubedjivao gospodju sa saltera da je njemu sada dobro, nije mu poverovala. A njegova supruga je zivela u nekoj evropskoj zemlji vise od 3 meseca, znam da su joj rekli kako oni ne mogu da znaju da li je ona bila optuzivana ili krivicno gonjena tamo. Mozda su im cak dozvolili da prikupe dodatno jos neku dokumentaciju, ali ko zna koliko traje proces ponovnog zakazivanja itd

Last edited by Magelan; 13.11.2015 at 17:18. Razlog: Deo konverzacije pomeren iz teme "Social Security Number & Green Card"
Reply With Quote