Dragi drugari evo i mi da se javimo sa nasim iskustvom.
Poprilicno slicno iskustvo kao i svih ljudi koji su bili na intervjuu. Dosli smo oko 8, bilo je puno ljudi za turisticku.
Ocekivali smo da cemo cekati ujutru dosta medjutim taj deo je isao jako brzo. Nakon predaje dokumenata, uzimanja papira kopija i slika, i placanja vize ostali smo slobodni do 2.
E sad, gde potrositi par sati - i ako o tome razmisljate, kad se spustite ulicom do kraja i kruznog toka za pink tv, videcete maxi sa desne strane. Iza maksija imate par pekara, i dva kafica/restorana koji su idealni da odsedite tamo, a opet su na 7min pesaka od ambasade.
Oko 2, krece drugi krug u ambasadi. Ista procedura kao i pre, samo se sad malo vise ceka - u nasem slucaju bilo je puno nekih ljudi za neku vrstu vize, pa smo cekali svoj red.
Intervjuu sa konzulom je bio prijatan, ne toliko dug i detaljan. Nista drugacije nas nisu pitali u odnosu na druge ljude, planovi za tamo, koji su nam planovi ovde bili i sl. nakon intervjua smo dobili informaciju da moramo sacekati par dana za odluku i da ce nam se javiti - tako da AP za nas.
Svakako nemojte brinuti. Oni su jako jako jako ljubazni. Od obezbedjenja, do svih ljudi koji rade na salteru. Iskreno ne pamtim kada sam se osecala toliko ok dok sam cekala da prodje neka procedura.
I sad cekamo pozitivne rezultate, jer verujemo da ce takvi i biti.
Svima koji ovaj korak predstoji, opusteno, budite ono sto jeste - ne smisljate ne vezbajte nista, ovo je vas zivot i oni samo zele da vide vas kakvi jeste.
Nadam se da ce vam nase iskustvo pomoci. Poz.
P.S. za sve one koji dolaze kolima, parking ce biti izazov, pa pogledajte u sporednim ulicicama i spremite se na to da cete tesko naci parking mesto