Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac
Sta je tacno taj current? Videh i na onoj tabeli gde si me ubacila da se spominje neki cutt off, znam da je to vezano za viza bulletin ali ne znam sta je tacno? 
|
To znači da je tvoj broj upao u novembarski cutt off (12500). Kada izadje visa bulletin svi brojevi koji se nalaze ispod cutt off-a za taj mesec mogu da očekuju datum intervjua, a on će zavisiti od datuma slanja DS260 (odnosno od toga da li je obrazac obrađen. Ja npr. mogu da se nadam intervjuu tek kada cutt off pređe 22500
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac
Hvala ti sto si mi napisala da proveravam jer ja sam bio ubedjen da ocekujem samo mail! Odmah sam proverio i idalje stoji da sam izvucen. Inace kada sam saznao da sam izvucen bio sam fizicki prisutan u Americi i koliko znam imao sam mogucnost da odmah promenim mesto prebivalista i da tamo zavrsim celu proceduru. Ali sam imao obaveze oko faxa u Srbiji, a i nisam mozda bio spreman da to odmah uradim.
|
Možda je i bolje što si se vratio jer bi na AOS u USA čekao možda duže. Nekako mi se čini da je ovde jednostavnije, mada je to subjektivno.