View Single Post
Staro 14.12.2015, 21:02
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac Prikaz poruke
Sta je tacno taj current? Videh i na onoj tabeli gde si me ubacila da se spominje neki cutt off, znam da je to vezano za viza bulletin ali ne znam sta je tacno?
To znači da je tvoj broj upao u novembarski cutt off (12500). Kada izadje visa bulletin svi brojevi koji se nalaze ispod cutt off-a za taj mesec mogu da očekuju datum intervjua, a on će zavisiti od datuma slanja DS260 (odnosno od toga da li je obrazac obrađen. Ja npr. mogu da se nadam intervjuu tek kada cutt off pređe 22500

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac Prikaz poruke
Hvala ti sto si mi napisala da proveravam jer ja sam bio ubedjen da ocekujem samo mail! Odmah sam proverio i idalje stoji da sam izvucen. Inace kada sam saznao da sam izvucen bio sam fizicki prisutan u Americi i koliko znam imao sam mogucnost da odmah promenim mesto prebivalista i da tamo zavrsim celu proceduru. Ali sam imao obaveze oko faxa u Srbiji, a i nisam mozda bio spreman da to odmah uradim.
Možda je i bolje što si se vratio jer bi na AOS u USA čekao možda duže. Nekako mi se čini da je ovde jednostavnije, mada je to subjektivno.

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote