View Single Post
Staro 18.12.2015, 18:25
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

evo i mene tj nas, moje zence, cerka i ja...uglavnom kao i svi, pola 9 ispred ambasade, upis, provera i odlazak u cekaonicu, predaja dokumenata, placanje i otisci, sve je to trajalo do 10 a posle smo dosli u 14h.

tu smo cekalo dobrih sat i 15 i onda smo dosli na red, bila je samo gospodja iz konzulata koja zna srpski, citanje zakletve, pitanje oko obrazovanja, gde i kod koga idemo?
jedino sto je falilo je potvrda iz supa da supruga nije kaznjavana, a ja sam moju bas na intervjuu dao jer sam je dobio posle 4 dana iz supa. rekli smo da cemo to da dostavimo sled ned.

cestitala nam je na useljenickim vizama i rekla da za dalje kontaktiramo coveka iz ambasade, ok hvala srecni zadovoljni odlazimo.

danas ujutru ja zovem ambasadu da javim da sam nabavio i za suprugu potvrdu, a covek me pita, pa gde ste vi nestali juce???? a ja u zemlju propadoh, kaze pa trebao sam da vam dam pasose i dam dalje instrukcije..
ja reko pa nismo razumeli da treba da ostanemo nego da vas zovemo kad nabavimo potvrdu, on kaze ok utorak u 10h dodjite, ja reko jel mogu sam kaze mozes.

tako da eto to je to, sad se nadam da ovaj nas kiks tj nesporazum nece nista da remeti?

sve u svemu svi su u ambasadi totalno ljubazni i opusteni nema potrebe za brigom...kamely nema potrebe da places ako imas sve sto se trazi nemas da brigas, mozda se i vidimo u utorak
Reply With Quote