View Single Post
Staro 12.01.2016, 10:46
ejpril88 ejpril88 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 27.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

MakeArt, ja ne mogu da verujem da ste odbijeni. Moj muž je nosilac, šest godina smo zajedno, u avgustu smo dobili obaveštenje o zakazanom intervjuu, u septembru smo se venčali i u oktobru pozeleneli. Nosili smo dvadesetak slika iz raznih perioda veze i sa putovanja, kao i iz opštine i sa "svadbe" (tridesetak ljudi u bašti kafića).
Pripremili smo se da nas razdvoje i pojedinačno detaljno ispituju, ali jedino što su nas pitali bilo je da on kaže kad je meni rođendan i da ja kažem kad je njemu. I to je bilo sve. Mi nismo bili sigurni da smo prošli, čekali smo da počne "pravo" ispitivanje ali to je bilo to.
Sad mi nije jasno kako smo mi tako glatko prošli (a venčali smo se mesec dana pred intervju) a vama su rekli da nemate dokaze. Da li ste oboje na istoj adresi? Možda i to gledaju. Ja sam se prebacila na njegovu adresu posle venčanja, a napomenula sam da smo i pre toga živeli dve godine zajedno.
Bilo kako bilo, nemoj mnogo da brineš, sigurno ćete pozeleneti čim odneseš još dokaza. Ja sam ponela na intervju i naša dopisivanja preko Fejsbuka i mejla, kao i izvode iz računa koji pokazuju da sam ja njemu prebacivala novac i on meni, ali to nisu ni pogledali.
Reply With Quote