View Single Post
Staro 30.01.2016, 01:17
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoni Prikaz poruke
Cao Tikice
Mene interesuje obzirom da se u tom tekstu spominje nekih 6 koraka, da li mi (obzirom da tu sada dobijamo isti tekst) treba da izvrsavamo tih nekih 6 koraka i do kada, ili ne treba nista da ucinimo po tom pitanju...

Vidim da je tvoj broj malo manji od mog, znaci moguce da cemo imati razgovor pribliznog datuma...
Ne treba nista da radis. Link te salje na zvanicni sajt za uputstva gde jasno pise da je procedura razlicita za druge imigracione vize, i da oni javljaju ukoliko bilo sta dodatno treba. Mi pratimo uputstva za Diversity vizu. Ukratko uzivaj do mail-a za intervju

Sto se termina tice, moguce je, mada zavisi od preseka i datuma slanja DS260. S obzirom da sam ja kasno poslala moze se desiti da imamo istog meseca.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dzona2016 Prikaz poruke
Poštovani forumaši,
Evo da se i ja javim sa svojim izveštajem.
Za početak želim da vam se predstavim. Po godinama pripadam grupi 60+....
Kad, danas oko 15h zve neko na mobilni. Dobar dan, da li je to .....Vidim, poznat mi glas. Američka ambasada ovde. Dobili ste vizu. Kad možete da dođete po pasoš? Mogu odmah. Nemojte baš odmah, da li možete u ponedeljak,.....
Kraj španske serije.
Nastavak sledi ali od sad Američka serija.
Veliki pozdrav svima, nadam se da će nekome biti korisno ovo moje iskustvo.
Posebnu zahvalnost na saradnji i podršci šaljem tebi Tikice.
Cestitam od srca! Bas mi je drago da je sve tako brzo zavrseno. Mnogo hvala na ovako iscrpnom i sjajnom opisu, svako iskustvo nam znaci!
Puno srece i divan pocetak u novom USA zivotu!

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu

Last edited by Magelan; 02.02.2016 at 16:25. Razlog: Pomereno greskom pa vraceno na izvorno mesto ;)
Reply With Quote