View Single Post
Staro 31.01.2016, 20:10
Dzona2016 Dzona2016 je offline
Član

Datum prijave: 06.09.2015
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zelembac Prikaz poruke
Nadovezao bih se povodom davanja adrese u ambasadi.

Da li neko zna da li smo mi slobodni u promeni adrese i ako GC jos uvek ne stigne..npr nakon mesec dana od dolaska?

A sto se tice samog intervuja, potreban mi je savet oko price o planovima u Americi. Da li je pametno pricati da imamo nekoliko razlicitih opcija(u razlicitim mestima) za koje jos uvek nismo sigurni ili da se spominje samo mesto u koje se ide tj. ono sto je navedeno u DS260..

Buni me i to sto smo u obavezi da nakon svake promene lokacije obavestimo USCIS u roku od 10 dana i takodje ne znam da li je to dozvoljeno pre nego sto GC stigne..
S obzirom da je meni odloženo viziranje pasoša zbog toga što mi se adresa iz DS260, i grad u koji nameravam da idem po dolasku u Ameriku razlikuju, stičem utisak da je njima ta adresa bitna ne zbog našeg boravka tamo nego upravo da bi se oni pokrili sa nekom konkretnom adresom na koju bi mi stigla GC. Mislim da nije pametno da ih zbunjujete svojim eventualnim planovima tamo, jer, koliko sam ja shvatila to njih mnogo i ne zanima. Mene su samo pitali čime nameravam tamo da se bavim, a ja sam odgovorila uopšteno i to je prošlo kod njih.
Shvatila sam, čitajući tuđa iskustva na ovom forumu da se ta adresa može promeniti i po dolasku i da će GC stići na onu adresu koju si naveo kada si podneo zvaničan zahtev, a ti možeš da se nalaziš bilo gde. Možeš čak da budeš i van Amerike.
Ako grešim, molim da me neko ispravi
Reply With Quote