Koliko mogu da zakljucim, na ovoj diskusiji su sve zene

To mi je bas zanimljivo i veselo.
Elem, evo nekoliko crtica iz New Engalnda. Naime, ovaj deo Amerike je tek poseban. Ne zove se bzvz New England

Ja sam trenutno u gradu koji je akademski centar ne samo AMerike, nego i celog sveta. Samim tim i struktura stanovnistva je takva. Iako akademski obrazovana, i u ne bas studentskim godinama

- razmisljam da ne prestanem sa ucenjem i obrazovanjem nikada. Mejdutim, mene malo ovaj ambijent gusi. Previse je studenata oko mene, mirno je a ja sam vise za dinamicniji i aktivniji ambijent.
Iako volim Chicago, jer je zaista prelep grad, Boston i Chicago su dva potpuno razlicita sveta. Kada sam upoznala nase ljude u Ch, pre nekoliko godina, ja sam najblaze receno dozivela kulturoloski sok. NYC je druga prica i cak struktura nasih ljudi, koje sam imala priliku da upoznam u NYC, po meni je mnogo bolja nego u Chicagu. Kada je rec o Bostonu, nasi ovde su uglavnom ostali nakon studija, ili jos studiraju, zatvoreniji su kao i sami Bostonci. Sve u svemu, Boston je odlican grad za porodicu i za odgajanje dece. Za nas ostale, koji ipak trazimo dinamiku i avanturu, mislim da je NYC pravi izbor...
Toliko za sada....
POzz