Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mohikanac
Pozdrav iz Hrvatske.....
Dali moze neka preporuka kojeg doktora odabrati u Zagrebu....Da nije komplicirani proces trazenja i cijele procedure....posto nisam iz Zg-a....
Hvala unaprijed....
|
Mohikanac
Ja sam bio 17.2 na ljecnickom u Zg. kod doktorice Goldoni. Mogu ti rec da je jako ljubazna i kod tel. razgovora kad sam se narucio i u ordinaciji. Dosao sam kod nje u 8.30 i do 9.30 smo bili gotovi (ja i supruga), ti ces vjerojatno biti brze ako ides sam. Nakon nje smo otisli u Petrovu ulicu na vadjenje krvi (cekali oko pola sata)(123.00 kn po osobi). Nakon toga smo otisli u Rockfelerovu 3 na slikanje pluca (cekali oko pola sata) (100kn)
Dok smo cekali nalaze pluca, poslali su nas prekoputa (Rockfelerova 2 ) na cjepljenje (tetanus i MMR) ( 190 kn, zavisi koliko cjepiva treba). Tu smo bili odmah gotovi i vratili se nazad po nalaze pluca.
Nakon toga smo se vratili kod dr. Goldoni, dali joj papire jer ce ona podignuti nalaze krvi umjesto nas i tu smo bili gotovi oko 14h.
Najvise vremena smo izgubili na promet jer to se mora proci bio ti kod Goldoni ili ovog drugog doktora.
Mi isto nismo iz Zg pa bez gps-a bi bila jos veca muka.

- CN 2016EU14xxx
28.09.2015 - Poslan DS-260
17.02.2016 - Ljecnicki
01.03.2016 - Interview Zg.
01.03.2016 - Vize u pasosu.