Ja sam isto imao slican hobi kao Lucky. Generalno najlosije mi je Miller light (ko onaj matori BIP), bud mi je bolji (ali ne light). Generalno, ta "velika" piva su jeftina i nisu bas nesto narocito. Ima dosta psenicnog piva ovde i to nije lose, ako volis (kod nas su poznatija kao bela piva). Meni se jako dopao Sapporo sto je japansko pivo (ali ga ima svuda). Ovde ima i dosta lokalnih pivara u Chicago-u (goose island) i prave ok piva. Ma meni je i dalje guiness najjaci kada odem u bar

Samuel adams je isto dobro, ali me pre dva vikenda jaaako bolela glava od istog, pa sam odlucio da ga preskacem ubuduce. Stella artois je dosta jeftin, pa je i to ok.
Sto se tice cena, one su ovako....millers light je najjeftiniji, pa onda ide bud light i buddweiser (ili kako se to vec pise). Oni su ti oko 10$ 12 flasa. Stella, becks i sl. evropska piva su od 13-17$ (zavisi od radnje).
U baru su ti najskuplje cene, jer nemas konobara i onda ne dajes 15% baksisa, nego 1$ po picu. Tako da te najjeftinije izadje miller light za 4$. Guiness ti je skuplji, on je 6$ (pise 5$...ali moras dati jos jedan kao baksis).
offtopic: Covece koju ova drzava ima laznu sliku pa to nije normalno. U srbiji ti lepo kazu neto platu i cene su sa porezom...pa znas na cemu si. Ovde su ti cene bez poreza, na to osim poreza uvek jos nesto dodajes (baksis u restoranu...ama uvek neki fee za nesto), a plate su ti bruto izrazene. Pazite na to kada dodjete ovde.
Sve u svemu, alkohol je ovde jeftin ako ga pijes kuci, a jako skup ako ga pijes po barovima. Recimo da u Srbiji ako popijes 2 piva u kafani, ti za te pare mozes kupiti 4 limenke istog piva u radnji...ovde za te pare mozes kupiti 12 limenki u radnji :-)
Brendirana zestina je ovde dosta jeftinija u radnji nego u Srbiji (pa kada jos pogledas kupovnu moc...).