View Single Post
Staro 07.03.2016, 12:37
dmihalj dmihalj je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zoja Prikaz poruke
Razumem sve markoni evo sad gledam to sto smo mi nosili na intervju. Dakle iz SUPa uzimas uverenje da nisi osudjivan, a iz suda da se protiv tebe ne vodi postupak, tj. da nije podignuta optuznica.

Mi smo sve ovo uzeli nekih 20ak dana pred intervju, mislim da sve to vazi 6 meseci, ali neka me neko ispravi ako nisam u pravu.

Kad smo krenuli da skupljamo dokumentaciju mislili smo da cemo se bas iscimati, ali u principu oni i ne traze mnogo i ukoliko nemas neka dodatna dokumenta, na primer ako si ziveo u inostranstvu i slicne stvari, onda sve ide prilicno brzo
Ume da bude komplikovano i bez toga da nisi ziveo nigde u inostranstvu, na zalost . Evo mog primera. Nisam nigde drugo ziveo osim u USA (na H1 vizi), za sta ti inace ne trebaju te potvrde. Ali posto sam ja rodjen u Skoplju, dakle samo rodjen ni dana nisam ziveo tamo, moj dosije se vodi tamo i koliko sam razumeo sva evidencija se nalazi tu, stoga izvod iz kaznene evidencije moram da vadim odatle i da to prilozim ovde u nasem MUP-u i onda dobijem kompletiran izvod iz kaznene evidencije. Sto nisam znao, jer mi iskreno nije bilo logicno, jer ponavljam tamo nisam ziveo ni dana, a u tom slucaju mi "ne pije vodu" prica da treba da se vade izvodi iz svih zemalja gde ste ziveli duze od 6 meseci, zasto ako se sva evidencija cuva u mestu rodjenja?! Bilo kako bilo intervju mi je zakazan za cetvtak u 8:30 i nadam se da cu uspeti sve da zavrsim do tada... Pozdrav i kuckamo se od cetvrtka o mom iskustvu...
08.03.2016. - Lekarski pregled
10.03.2016. - Intervju u ambasadi
15.03.2016. - Preuzet pasos sa imigrantskom vizom
Reply With Quote