View Single Post
Staro 07.03.2016, 21:35
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Katja75 Prikaz poruke
Tikice, cestitamo na datumu. Nas intervju je bio isto 24.02..
Hvala

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dmihalj Prikaz poruke
Ume da bude komplikovano i bez toga da nisi ziveo nigde u inostranstvu, na zalost . Evo mog primera. Nisam nigde drugo ziveo osim u USA (na H1 vizi), za sta ti inace ne trebaju te potvrde. Ali posto sam ja rodjen u Skoplju, dakle samo rodjen ni dana nisam ziveo tamo, moj dosije se vodi tamo i koliko sam razumeo sva evidencija se nalazi tu, stoga izvod iz kaznene evidencije moram da vadim odatle i da to prilozim ovde u nasem MUP-u i onda dobijem kompletiran izvod iz kaznene evidencije. Sto nisam znao, jer mi iskreno nije bilo logicno, jer ponavljam tamo nisam ziveo ni dana, a u tom slucaju mi "ne pije vodu" prica da treba da se vade izvodi iz svih zemalja gde ste ziveli duze od 6 meseci, zasto ako se sva evidencija cuva u mestu rodjenja?! Bilo kako bilo intervju mi je zakazan za cetvtak u 8:30 i nadam se da cu uspeti sve da zavrsim do tada... Pozdrav i kuckamo se od cetvrtka o mom iskustvu...
B&V ima identican slucaj, i vrlo brzo je sve zavrsio u Beogradu. Poslao ti je privatnu poruku pa ukoliko ovo citas neulogovan, uloguj se da procitas poruku

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu

Last edited by Tikica; 07.03.2016 at 21:44.
Reply With Quote