A joj al zakuha

, da sam znao da cu izazvati ovakvu lavinu ne bih ni komentarisao haha. Uglavnom odmah da kazem da ne mrzim nikoga,izmedju ostaloga ni LGBT osobe. Ali neko mi se svidja vise a neko manje. Samo se dzaba uhvatismo prepirati oko toga. Samo sam iznio svoje neko misljenje o razlicitosti, nisam navikao na to sve u tolikoj mjeri. Kao sto nisam navikao tj ne svidja mi se bas nesto posebno pojedina hrana, gdje slatko i secer stavljaju svagdje itd.
ejpril88 - Ne utice nikako, uopste me ne zanimaju LGBT osobe ili cinjenice sto imaju vise brakova i slicnog. Samo sam napisao svoj komentar, utisci o stanovnicima amerike. Nemam vremena da razmisljam o njima. Nisam Srbin nego Bosnjak i nisam iz Srbije nego iz Bosne. Neka nama Bosne, Srbije, Balkana moralnih, vjerskih nacela. Nismo idealni ali smo dobri, ima nas svakakvih. Ja sam ponosan na te moralne vrijednosti, moralne vrijednosti svojih roditelja, djedova itd. Sta ti imas protiv Balkana
vuxanne - Nisam rekao da mi smetaju a i da mi smetaju ko me za sta, moj problem. Zalosno je sto se kod nas moraju kriti, nemaju nekih prava, mislim sto ih mnogi ljudi mrze, satanariju i slicno ali tako je. Uglavnom nisam za to, neprirodno mi je, ali to gledam iz nekog drugog ugla.
Zoja - Zdrav razum, zatucan pogled, savremen svijet. Ja bih se zadrzao na nekim drugim pogledima. Bog stvorio Adama i Evu. Jedno musko i jedno zensko. A djavo sve ostalo odradjuje. Imam pravo na svoje vjersko shvatanje. Zivio.
Absolute beginner - Tako nekako. Ne mrzim ih ali ih bas nesto i ne volim, ne napadam ih, samo imam nekakvo misljenje o njima. Nastojim da ih razumijem sa svojim shvatanjima. Vjerujem da im nije lahko. Uglavnom nebitno, siroka tema, nema se vremena za to.
Sima - Ma uopste nisam i ne razmisljam gdje ih ima vise. Samo ih ovdje vise vidim jer imaju vise sloboda a i veca je drzava, drustvo pa ih zato ima na svakom cosku. Protiv sam diskriminacija, mrznje, fizickog i bilo kojeg drugog nasilja. Postoji drugi nacini borbe (savjetovanja) i opet ponavljam samo je bio komentar gdje sam spomenuo doticne osobe uz jos neke druge.
01.05.2014. - izvučen 2015EU00023xxx
10.06.2014. - DS-260 poslat
23.01.2015. - mail sa zakazanim datumom
12.03.2015. - Intervju zakazan
26.02.2015. - Obavljen ljekarski pregled
12.03.2015. - Obavljen intervju i viza odobrena

16.03.2015. - Kupljena avionska karta
20.04.2015. - Beograd-Amsterdam-Minneapolis-Portland