View Single Post
Staro 14.03.2016, 10:58
markoni markoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
Izvod iz maticne knjige rodjenih sadrzi podatke u trenutku tvog rodjenja odnosno prijave u evidenciju.Ti podaci se ne menjaju, pa samim tim i nisu netacni. Tvoj izvod je apsolutno ispravan i nema potrebe da vadis novi jer bi dobio identican. Ambasadu svakako nece interesivati nista od navedenog, niti ces bilo sta po pitanju izvoda trebati da objasnjavas!
Na pitanja koja si nedavno postavio vec imas sve odgovore. Nemoj da brines i malo detaljnije iscitaj forum jer na sve sto te brine nacices odgovor.
O tome nikad nisam razmisljao, nisam ni znao da na izvodu treba da stoje podatci kakvi su bili u trenutku kada se covek rodi. Izuzev mog drzavljanstva, jer pise Srpsko, a i ja sam se rodio dok smo se zvali SFRJ...

Pa mislim da ipak izvadim izvod jer ga jos nisam izvadio, a ovo sve sam primetio gledajuci moj izvod iz 2011... koji pritom nije bio za namenu vize... a pretpostavljam da mora da bude mladji od 6 meseci i za namenu razgovora za vizu... tako da ipak verovatno treba da izvadim izvod...
Reply With Quote