Hvala na odgovorima Zoja

imam jos neka podpitanja u vezi:
Na izvodu iz M.K. rodjenih koji inace dobijem kada trazim, stoje neki podatci koji nisu u skladu sa realnoscu, a to su:
1) Prezime moje majke, stoji prvo udato prezime pa u nastavku (isti red) stoji rodj. pa devojacko prezime.
buni me to sto su moji razvedeni, a mama mi se vratila na devojacko prezime, dakle vise se ne preziva kao dok je bila udata, nego iskljucivo po svom devojackom prezimenu ponovo (iako u mom izvodu uvek napisu oba dva prezimena)
2) Za oba moja roditelja pise da im je drzavljanstvo SFRJ (dakle drzave koja vise ne postoji), dok za moje drzavljanstvo iznad njihovih podataka stoji "drzavljanstvo republike Srbije". Dakle na istom dokumentu, dva razlicita naziva za jednu istu drzavu.
3) Za adresu moje majke stoji adresa koja je bila dok su bili u braku pre vise od 20 godina, dakle ista kao adresa mog oca. Medjutim u realnosti, moja majka je sada prijavljena na drugoj adresi, a u medjuvremenu je zivela i na jos jednoj adresi isto kao prijavljena (izmedju sadasnje adrese i one koja stoji u mom izvodu iz knjige rodjenih).
ja sam u DS 260 stavio tu adresu koja je tada bila aktuelna kada sam popunjavao, tj. prvu posle one koja jos uvek pise u mom izvodu, pa mislim da im kazem da je u medjuvremenu nova aktuelna.
Da li kod nekog od vas stoje nepravilnosti ovakvog tipa u izvodu, ne znam sta da radim, da li da kada trazim izvod skrenem paznju da mi azuriraju podatke ili da trazim izvod na nekom drugom mestu, ne u opstini Savski venac. Malo mi je bzv. da u Americku ambasadu nosim izvod sa netacnim podatcima, a da pritom to jos nije mojom greskom...