Zdravo svima. Prvo zelim sve da vas pozdravim i da cestitam svima koji su dobili GC i pozelim srecu onima koji treba da dobiju

Zelim da podjelim sa vama nasa iskustva u ovih 40 dana koliko smo ja i moj suprug u Los Andjelesu, tacnije u OC.
Ovdje je jako lijepo, vrijeme je uvjek suncano, grad je prelijep, ljudi su jako ljubazni. Nismo imali nikakvih problema kada smo dosli na aerodrom, niti nas je iko nesto puno pitao. SSN broj nam je dosao na adresu posle 10 dana, a GC posle tacno 30 dana. Naravno takvo mjesto kao OC ima svojih prednosti i svojih mana. Nezgodno je doci u ovaj grad a da nemas nekoga svog, jer je jako tesko da iznajmis stan i da organizujes zivot ako nemas kreditnu sposobnost i ovdje su cijene malo skuplje nego u ostalim mjestima kako mi se cini. Sve se provjerava detaljno, zato je potrebno malo vise vremena i da se otvori racun u banci i da se polozi vozacki. Naravno zbog svega ovoga ovaj grad i jeste fino uredjen, bezbjedan, cist, zivis u njemu, a kao da si na odmoru.
S obzirom da smo mogli veoma da racunamo na rodbinu,u smislu pronalzenja posla,smjestaja,olaksica po pitanju snalazenja za bankovne racune,i svega ostalog,smatram da smo veliki srecnici,....ali OC ne preporucujemo nikome ko zaista nema nekoga svog,jer je standard veoma visok. U svakom slucaju,narode,MI SMO VELIKI SRECNICI da imamo mogucnost da odemo iz nasih zemalja(buvse Juge) jer su u Americi stvari mnogo sredjenije,mogucnosti vece i snovi ostvarivi

Veliki pozdrav svima!