View Single Post
Staro 18.04.2016, 15:38
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno Jos jedno iskustvo iz Smiljaniceve

Eto dosao je napokon red i na mene pa da vam prenesem svoje danasnje (18.04.) iskustvo
Mislim da smo svi vec pomenuli koliko su u Smiljanicevoj ljubazni, i mogu da potvrdim da je to apsolutno tacno! Jos od samog zakazivanja sve sami pozitivni utisci.
Meni su na zakazivanju doduse rekli da ne doruckujem mlecne ni suhomesnate proizvode, jer znaju da prave problem sa rezultatima krvi. Ja onda oducila da uopste ne jedem sto se ispostavilo kao pogresno. Kasnije na pregledu mi je doktorka rekla da sam slobodno mogla da doruckujem, pa eto saveta, doruckujte!

Ujutru vam samo izvade krv i izmere temperaturu. Platite 150$ i dobijete uput za snimanje pluca. Kada sam stigla na kliniku bilo je malo cekanja ali nista strasno, mozda 10min. Meni je trebalo brzim hodom 20tak minuta do klinike, na plus 29 zanimljivo setkanje. Slikanje je ekspresno (zene skidaju brus i ostaju u majci). Receno mi je da u 12:30h dodjem po snimak, a drugi deo lekarskog bio je zakazan za 13:05h.
Lekarski kao sto ste mogli vec da procitate, najpre pitanja: da li ste ikada nesto operisali, da li ste pusac, alkohol, droge, da li imate dioptriju i to je to. Ma nisu pitali cak ni da li imate neke hronicne bolesti. Onda skidanje u donji ves, merenje pritiska, provera refleksa, slusanje srca, tezina, visina, zavrtanje vesa i na kraju pregled dotadasnje imunizacije. Ja sam vakcine isprimala ranije (o cemu sam vec pisala) pa nije bilo potrebe za bockanjem. Jos malo neobaveznog caskanja gde idete u USA i to je to.

Daju vam kovertu, CD sa snimkom pluca kopiju vakcinacionog papira i pozele puno srece
Moj vam je savet da taj papir lepo skenirate i pravac google drive ili neki drugi cloud. Tako uvek mozete da stampate kad god vam treba. Slicno vazi i za ostala dokumenta od znacaja. Ako nemate skener, odlicna je i cm scanner aplikacija za telefon.

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote