Citat:
Prvobitno poslao korisnik jasmin_nikol
Super Tikice! Sitno brojite  A i nama nije puno ostalo  frka, frka. Kazem mom muzu: Ne znam sta cu ako nas ne izvuku? Tako sam se navukla na forum i na neke ljude koje pratim ( i Vas medjuostalima), da ce mi biti pusto baz vas, a pp. bicu razocarana da pratim dalje..... ali, od oktobra ponovo....nema odustajanja. Zao mi je sto nema vise komentara na temu #Utisci nakon odlaska....# (tako nekako se zove tema) ljudi koji su vec otisli, njihovi utisci, kako se osecaju, kako su se snalazili.....da pratimo razvojni put...pp. da ih uhvati zivot, novi izazovi,posao, prijatelji....i da ne stizu. Hvala mnogima koji jesu tu zbog nas. Sve najbolje na intervjuu!
|
Meni je ovo prva godina da sam se prijavio ali sigurno necu odustati ni ubuduce ako ovaj put bude corak. Svi se nadamo i zelimo da budemo medju srecnicima ali... Nema razocarenja...
Verovatno si mislila na ovu temu
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...isci#post60260
Sigurno da se pripriteti znacajno menjaju kada odete tamo. Mi odavde smo upuceni na forum i uvek smo online, a kada se jednom nadjete tamo sigurno je whole new ball game...
Neka je svima sa srecom pa kada nadju vrmena neka se jave. Nama ovde znaci da procitamo razna iskustva. Na taj nacin smo i mi delom u USA.