View Single Post
Staro 24.04.2016, 09:12
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik BigApple Prikaz poruke
Moze li mi neko reci sta sa stanom koji je pod hipotekom? Inace, generalno sta sa kreditima u banci? Ostalo je jos mnogo mnogo godina za vracanje istih a stan ne bih voljela izgubiti jer razmisljam o najgorem scenariju da necemo uspjeti tamo pa da se moram vratiti... Pogresno vrijeme za razmisljanje o odlasku u Ameriku, zar ne?! Sta sa poslom ovdje? Dati otkaz?!? Banalna pitanja postavljam jer nemam predstavu kako takve stvari izvesti...
Sto se stana tice sama si dala sebi odgovor, otplacaj ga odavde, isto vazi i za kredite u banci. to mozes sve odavde da placas ili da saljes nekome tamo pare pa da ti oni placaju. ili da poveris nekome pare pa da oni placaju, ili da otovris tekuci racun pa ostavis pare tamo da ti odande automatski svaki mesec skidaju, ili ti svaki mesec odance placaj, ili placaj online sa ovog svog racuna koji vec imas, pa ostavi pare na njoj.

Moras da raskrstis dal zelis da dodjes ovde ili ne. Ako ti vec dolazis sa mislima pa ako mi ne uspe ovde vracam se nazad, imam tamo stan pod hipotekom i po koji kredi, nikad ti nece uspeti. Ako odlucis da dodjes i uspes ovde znas da nema nazad.

A za posao, pa pitaj gazdu dal moze da ti sacuva radno mest u slucaju da ti ne bude islo da mozes da se vratis.
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com
Reply With Quote