View Single Post
Staro 29.04.2016, 08:08
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dmihalj Prikaz poruke
Da, dakle, kao sto su i ostali rekli kofer preuzimas na prvoj "stanici" u Americi. Tako da ako ides dalje, moras ponovo da ga chekiras. Znaci u mom slucaju bilo je BG-AMS-NY-PIT stoga ja sam u NY morao da preuzmem kofer prodjem carinu i ponovo ga chekiram za PIT, medjutim u mom slucaju je bio problem u AMS, gde oni sami transferuju kofer iz aviona iz BG za avion za NY, ali izgleda da prate da li je sve "ok" sa tobom tj da si na vreme usao na taj avion i onda to rade, medjutim ako vide da te nema na tom letu nece ti dzaba vozikati ni kofer. A sto se tice leta BG-NY koliko sam video najave karte od 600e i vise, recicu vam da se u tom slucaju vise isplati da uzimate let sa vise presedanja, preporucujem sajtove kao sto su cheapoair.com i kayak.com, odlicna pretraga jos bolje cene . Srecno!
Nisam znao da se koferi uzimaju na prvoj stanici u USA. Zato je dobar ovaj forum, zve naučiš. Što se tiče kofera, pravilo u avijaciji, pretpostavljam zbog sigurnosti, da kofer ne sme da putuje sam, za slučaj da je putnik čekiran a nije u avionu. Dešavalo se na velikim aerodromima da je putnik promašio terminal, gate zatvoren, vrata aviona zatvorena, putnika nema. Tada se po avionu, odnosno cargo prostoru traži njegov kofer, dok nervozni putnici čekaju u avionu... Pravila...
Pošto vidim da si naveo sajtove, pokušajte aviokate.rs, preko njih sam uzeo sebi, a o cenama zaključite sami.
Ako treba nešto tu sam preko PM
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote