View Single Post
Staro 29.04.2016, 21:05
BigApple BigApple je offline
Član

Datum prijave: 01.04.2016
Nepromenjeno

Hvala ti Tikice, svakodnevno citam ovaj forum i sve sto neko napise, ne bi li mi jos vise potvrdio da je to nesto sto trebam da uradim, bilo preko lutrije, bilo na drugi nacin. Moj razlog je najmanje vezan za finansijsku situaciju, naprotiv, ovdje mogu solidno da zivim, mnogi bi rekli da sam luda sto hocu da idem odavde. Zavrsila sam skolu (osnovnu, srednju), zavrsila fakultet, zaposlila se u drzavnoj firmi, kupila auto, stan, udala se, dobila dijete... Ostvarila sam se da tako kazem pa skoro u svakom polju za koji neko smatra da treba postici u zivotu, medjutim, postavljam sebi pitanje: 'zar je to to?'. Da me neko pogresno ne shvati, ja sam stvarno zahvalna za sve i ne zalim se, ali osjecam da mogu vise i da zelim da se unaprijedim na nekom vecem nivou jer je to ovdje nemoguce. Tu sam gdje sam i tako ce vjerovatno ostati, nema nekog izgleda za nekom vecom promjenom. Ali i nevezano za to, zelim da probam, da vidim koje su moje mogucnosti, sta jos mogu postici, da zivim mozda i sretniji zivot i na koncu, da dam svom djetetu mogucnost da postigne nesto vise u zivotu nego sto ce ikada moci ovdje... Mozda i grijesim ali ne zelim da se kajem citav zivot sto nisam probala...
Reply With Quote