Savet molim!!! Jedino vi koji ste ovo prošli možete realno da pomognete i učinite odluku lakšom, koliko god svi oko nas dobronamerno savetovali, ipak ste Vi ti koji u suštini znaju o čemu pričaju. Situacija je ovakva: Juče smo saznali da smo izvučeni za GC (supruga, sin 3god, ćerka na putu - u Julu i ja), oboje smo dipl.ekon., trenutno imamo mesečna primanja oko 100.000din + sve beneficije života u manjem gradu, kuća, auto, jeftiniji život, pomoć roditelja, status... Oboje smo već imali iskustva sa životom u USA jer smo učestvovali u programima Work and travel par puta. Kontakte imamo preko ali nikog koga bi želeli previše da opteretimo sa našim dolaskom. Znači eventalno par noći da se smestimo kad stignemo i to je to. Ne zanosimo se o kulama i gradovima, već smo svesni težine kada se počinje iz minus pozicije. Koliko sam upoznat sa troškovima pre odlaska moramo spremiti za nas četvoro oko $5.000 za vize, lekarske i karte. Što bi nam ostavilo prostora za poneti možda još oko $5.000 koji mi se čini da nisu dovoljni za početak tamo. Samo još da podvučem da smo svesni života i budućnosti ovde i tamo. Vaše mišljenje bi nam bilo više nego dobrodošlo! Šta raditi?
|