Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
Ja imam klinca od 4 godine i najvise zbog njega bi i otisao, zbog njegove buducnosti. Nikada nisam nesto obracao paznju na nacionalnu pripadnost pa nisam ni razmisljao da li bi mi sin bio Srbin ili ne. Razisljam samo kako da mu bude bolje, i da ima sansu u zivotu. Ovde, tesko... Ja nisam nikada bio u USA, samim tim nemam pojima sta bi nas sve snaslo. Znam da ne bi bilo lako i na to sam se pripremio, ali sam odlucan da grabim napred jer sigurno vredi. Za buducnost, za osmeh, za srecu. Razumem i veliku dilemu i odgovornost koju svaki roditelj ima kada treba da donese ovakvu veliku, zivotnu odluku i dajem punu podrsku da se odlucite na taj korak. Nema odustajanja! Idemoooooo!
|
Citirao sam nju, nisam ni razmišljao da nekoga moze da uvredi. Ne kažem tebe nego generalno. To su samo njene reči, koje odzvanjaju, jer činjenica da moj mladji sin koji će ovog meseca napuniti 4, za 10 godina jako slabo govoriti maternji, koliko god se trudili da pričamo u kući, to je činjenica.
Naravno zbog njih idemo, ne da nama pozadina vidi put.
Još jednom, ako sam ikoga uvredio svoji prethodnim postom, izvinjavam se, citat je bio u pitanju.