View Single Post
Staro 05.05.2016, 10:58
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik slaven ignjatovic Prikaz poruke
Evo, opet da se javim, vjerovatno cemo se druziti cesto. Od samog soka nisam ni obracao paznju na broj, on je 15xxxx. Iz daljih postova zakljucujem da nece intervju biti ove godine, ali do njega cu vjerovatno uputiti jos mnogo pitanja. Tikice, hvala na prvoj rijesenoj dilemi. Imam jos dvije u glavi. Tri godine srednje skole sam zavrsio u BiH, a cetvrti razred u Srbiji, sto znaci da imam diplomu cetverogodisnje skole. Prilazem li svjedocanstva iz BiH i jedno iz Srbije, ili samo diplomu? Druga dilema - ta cetvrta godina skole sama kaze da sam bio duze od 6 mjeseci u drugom mjestu prebivalista. Da li mi treba ono uvjerenje o nekaznjavanju i iz Srbije. Vjerovatno sam zalutao sa pitanjima ali me uputite na pravu adresu, molim vas. Hvala vam svima sto stojite na usluzi nama novima.
Po dosadasnjim iskustvima sa intervjua teba poneti i diplomu i svedocanstva. Sva vezano za intervju mozete pogledati na linku http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5

Sto se tice prebivalista, logika nalaze da bi vam trebalo uverenje ali to ce iskusniji clanovi koji su se dotakli te problematike da kazu. Da li ste tada bili prijavljeni u Srbiji?
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote