View Single Post
Staro 27.07.2016, 18:58
ejpril88 ejpril88 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 27.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Mi smo ušli u SAD 15. marta, SSN smo oboje dobili nakon samo nedelju dana, a što se tiče GC, mužu je stigla nakon dva meseca, dok ja svoju i dalje čekam. Šta se ispostavlja? Da je USCIS pobrkao lončiće i poslao moj GC na adresu koju smo naveli prilikom popunjavanja DS obrasca, a ne na novu adresu koju smo naveli na aerodromu. Tako da su mužu lepo poslali GC na novu adresu u Čikagu, a moj je otišao u Teksas gde je nekad živeo njegov drug ali se u međuvremenu odselio. Sad treba ponovo da mi pošalju i da čekam još mesec dana da stigne.
Što se tiče vozačke, ja još nisam polagala a muž je položio test bez greške, prihvatili mu u DMV dva dokaza o adresi, da bi mu posle tri nedelje stiglo pismo iz Springfilda da jedan dokaz nije validan jer ima samo broj ulaza ali ne i broj stana. Onda je išao u DMV da im da novi dokaz o adresi i sada čeka da to ponovo ode do Springfilda pa da mu pošalju dozvolu (ili jave da opet ne valja). Ima mesec dana kako je položio, ako ne i više. A mi mislili da ovde administracija radi kao sat...
oktobar 2015 - intervju, vize odobrene
mart 2016 - sleteli u Cikago
Reply With Quote