View Single Post
Staro 21.12.2008, 10:00
Sloba_Kg Sloba_Kg je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.11.2008
US lokacija: Atlanta, GA
Nepromenjeno Dokumenti

[QUOTE=Zana;6273]Evo ja sam, sva ovako frustrirana resila da postavim ovu temu... Pa me interesuju iskustva svih nasih koji putuju nazad u Srbiju tokom Bozicnih i Novogodisnjih praznika. Evo sta je meni problem: svim drzavama je poslat dopis da stari, plavi pasos vazi do poslednjeg dana decembra ove godine, dakle do 31.12. Nasa Vlada naravno nije zasedala, te se u kompjuterima carinika i immigration officers trenutno nalazi to obavestenje. Iako stoji obecanje, da li mislite da ce Vlada da zaseda sledece nedelje i produzi vazenje pasosa i ako se to desi koliko im treba da obaveste druge zemlje? Sta ako se isposvadjaju ko sto znaju i ne donesu nikakvu odluku? Sta ce da rade svi ti ljudi tamo kad treba da se vrate nazad a pasos im vise ne vazi?

I sad se ja pitam sta ce da se desi mojoj cimerki koja slece u Chicago 23/12, ostaje ovde do 14/01 a njima u kompjuteru pise da njen pasos po odluci nase Vlade vazi do 31/12?

I kad cemo mi odavde moci da posaljemo zahteve u konzulate da nam se izdaju novi pasosi? I koliko ce to da kosta?

E pa strasno....[/QUOTE]

ni mi sto smo ovde ne mozemo da dobijemo pasose (bar u Kg) i to nove jer "ona menja prezime pa da oni u Bg nesto ne pogrese" Nece ni dokumenta da nam prime.
Ne treba vlada da zaseda nego skupstina i juce rece Slavica Djukic-Dejanovic-Djokovic(mozda ima i jos neko prezime) da gradjani ne brinu i tako.
Frka ce da bude da li ce tvojoj cimerki dozvoliti da ostane do 14.01. ili samo do 31.12. To cete saznati kad sleti.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ SRBIJOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:udri: