View Single Post
Staro 06.09.2016, 07:51
bokiit's Avatar
bokiit bokiit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.02.2013
US lokacija: Chicago Illinois
YU lokacija: Beograd Srbija
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Roberto Prikaz poruke
Imam jedno pitanje, kada se popunjava ds obrazac, moras da se upise kod koga ides, ako sam dobro razumeo on ce da mi bude sponzor. Da li on mora da ima pasos, ili moze da zivi tamo i da je u procesu sticanja zelene karte?

I da li je kasno da se sada posalje ds obrazac?

Cekaj dal je moguce da si imao celo leto da makar procitas forum i vidis sta te ceka u procesu,da si ostavio sve za sam kraj i da sad nemas pojma sta da radis. Zapeo si kod toliko puta objasnjenog pitanja. Ti ocigledno nisi ni mislio da ides u Usa, i prijavio si se eto onako. Na kraju si izvucen i samo za dzabe nekom ko zeli da pobegne odavde zauzeo mesto. Ne znam sta da ti kazem, bices jedan od onih koji ce nekako da ode tamo, bice 2 meseca "nece sw snaci" i vratiti se nazad i krenuti da buse i lutriju i Ameriku i nase ljide koje su otisli.

P.s. Nikakav "sponzor" ti se ne trazi, niti je bitno koji je on faktor u Americi. Treba da te pustimo da kopas po forumu. To sto traze adresu gde ides u Usa je kako bi ti poslali SN i Gc. Mozes staviti sad u DS i adresu hotela u kom ces odsesti pa posle to na ulasku promeniti.
Reply With Quote