Citat:
Prvobitno poslao korisnik Roberto
Da li cu da budem jedan od onih koji ce da puste da probadne green card i uzeti nekom mesto ko hoce da pobegne odavde to je moj problem a ne tvoj ili bilo ciji drugi. Iscitao sam ceo forum kada sam izvucen ali su se izdesavale neke stvari u mom zivotu i ne mogu ici sada u USA. Za razliku od drugih koji su skontali da se ovde lose zivi i odjednom hoce da idu pa nisu dve godine izvuceni i kukaju kako nekom propadne green kard moja devojka i ja igramo vec 7 godina, tako da nemas prava da me prozivas!
Postavio sam ovo pitanje, jer sam odlucio da ipak posaljem ds obrazac i kada sam trazio od drugara adresu, rekao mi je da za svaki slucaj proverim jer kada je on prosle godine izvucen na lutriji i isao u USA morao je da upise sponzora pa je pisao nekog momka koji je tamo dobio njihov pasos, i to mi nije samo on rekao, nego jos jedan par koji su prosle godine otisli za USA. Tako da je moje pitanje na mestu, da li mi treba sponzor tamo koji je njihov drzavljanin ili ne? (posto ga nemam)
Za adresu sam dobio odgovor da mogu sada da upisem pa promenim pri ulasku....
|
Upravo mene i meni slicnima traba da nas zanima dal ce neki takvi "neodlucni", "prijavio sam se iz dosade" "drug me naterao ja nisam hteo " itd da uzimaju nekima mesto. Kazes 7 godina pokusavas, pa 15dana pred istek slanja ds-a pitas sta sad. Od maja si imao vremena.. al aj nek bude da nije moje sta si cekao. Radi kako mislis. Sve u svemu mozes da navedes Po box kao adresu ,nadji na netu adresu iz grad gde hoces da ides. Drug ti je skroz ne bitan lik u prici. Mozda sam odreagovao jace malo, al to je sto mislim .