View Single Post
Staro 07.09.2016, 21:27
stanema's Avatar
stanema stanema je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2016
YU lokacija: Zrenjanin
Cool

Ako ste proverili status na onom sajtu i imate taj case number, onda nema lazi, nema prevare. A koliko vidim obojica sa tim brojem imate veoma velike (ogromne!) sanse da dobijete GC, kao sto rece BetterFuture.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik LJ75 Prikaz poruke
Dakle, ja, supruga, i dvoje djece, trebace jedno 2 sata da popunim ove obrasce.

Ako sam trenutno u Africi, skoro 100% do kraja juna iduce godine, sta da navedem kao adresu? U prijavi mi je Sarajevo, a i ne vjerujem ni malo ovim postama ovdje u Africi, vec su mi gubili neke stvari.
Veoma nezgodna situacija, ali ljudi se kaju zbog stvari koje nisu pokusali/uradili... Ja bih ipak razmisljao dugorocno, pre svega sta ce biti posle trenutog posla, i kakva je buducnost dece. Biti materijalno obezbedjen ne mora da znaci da ce deca isto tako ziveti.

Ako vam zakazu intervju u ambasadi barem sredinom januara onda mislim da mozete sve postici, bilo bi zurbe ali je fizicki dostizno. Evo primera... Ako vam je intervju sredinom januara (npr. 18.01), lekarski obavite par dana ranije (npr. 12.01), od njega se broji 6 meseci kada morate uci na teritoriju SAD, znaci morate biti tamo najkasnije do 12.07.2017.

Problem je taj sto sve neophodne papire morate vaditi u zemlji rodjenja, znaci potrebno je uzeti par dana od godisnjeg odmora. Ne znam samo gde morate raditi lekarski i intervju, dobro bi doslo ako to mozete odraditi u zemlji u kojoj se trenutno nalazite, ili u najblizoj ambasadi.

Sve najbolje!

Last edited by stanema; 07.09.2016 at 21:32.