View Single Post
Staro 18.09.2016, 00:06
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik LJ75 Prikaz poruke
Ona tema o ovlaštenim klinikama je zaključana, a informacije nisu baš najsvježije. Konkretno za Sarajevo, sve one klinike i specijalisti navedeni na stranici ambasade NISU i ovlašteni za preglede za vizu. Kako sam ja vidio, ovlašten je samo Eurofarm.

Ne znam da li je neko bio u sličnoj situaciji vezano za ljekarski, ali nama su iz Eurofarma odgovorili da oni ne rade preglede za djecu od 2 - 15 godine (gdje naša spadaju), nego da se obratimo Dr. Kapetanoviću...Vrli Doktor nema email, nego samo broj telefona, a mi smo u Africi.

Ima li neko iz BiH da je radio preglede i za djecu. i gdje?
I isto tako, ako nemam(o) dokaze o primljenim vakcinama, šta se prima - taj MMR i Tetanus samo ili?

Hvala unaprijed.
Na ovoj stranici iz padajuceg menija birate grad u kome bi radili lekarski i onda download-ujete pdf dokument sa spiskom ovlascenih lekara.
Tu mozete videti iste informacije koje ste vec procitali na forumu.
Dr. Kapetanovica mnogi hvale u smislu da se bez cekanja i maltretiranja zavrsavaju pregledi kao sto mozete procitati ovde, ovde i ovde. Ja, na zalost, nigde nisam naisao na njegovu e-mail adresu.

Sto se vakcina tice, po dosadasnjim iskustvima clanova, prima se MMR, Tetanus i ako sam dobro razumeo, vekacina protiv gripa ako je njegova sezona. To bi trebalo da Vam sve kaze lekar/sestra prilikom zakazivanja.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote