View Single Post
Staro 25.12.2008, 19:18
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

To bi te zadovoljstvo u Chicago kostalo minimum 130$. Comcast ni nema te pakete u ponudi, jedino ovde u mom kraju ima RCN....ja sam cak nameravao njih da uzmem, ali kada sam citao po forumima o njima....recimo da nijednu lepu rec nisam cuo.

Dial-up mi nije opcija, jer ti treba fiksni telefon....a i ono....mislim da danasnji flash i ajax sajtovi su prevazisli dial-up....licno nisam siguran da li su te brzine danas upotrebljive.

Uzeo sam AT&T na preporuku kolega iz firme. Kolege su ljudi koji se bave 20 godina telekomunikacijama (radim u takvoj kompaniji). Izuzetno dobro poznaju tu tehnologiju i zato sam prihvatio njihov savet. Sada kada njima pricam sta mi se desava, oni su zabezeknuti jer nikada takvih problema nisu imali.

Poenta price je da dok stvari teku glatko...teku glatko. Ako se desi da ne teku glatko (kao uvek u mom slucaju kada je net u pitanju), onda je njihova podrska 10x gora nego sto je u srbiji.
Jos jedna stvar koju zelim da napomenem....ovde su stvari po pitanju tehnologije obrnute nego u srbiji. Tj. u Srbiji kada stigne neka nova tehnologija, prvo se uvodi u gradu....prodju godine dok ljudi na selu to ne dobiju. Ovde se prvo uvodi na selo, prodju godine dok se u gradu to ne uvede. Njima su kuce jednostavnije za uvodjenje bilo cega od zgrada, za razliku od Srbije.
Ja ovde ne zelim nikome da ocrnim stvari, pricam samo eto...svoje iskustvo. Svakom je drugacije (ja sam inace generalni baksuz telefonije...probleme sam imao i u srbiji sa instalacijama). Mada stvarno....sada kada se setim i u zeninoj firmi je jednom nestalo neta. Majku mu...jeste nestabilno.

Blog: http://novakovici.blogspot.com

Last edited by dreamerns; 25.12.2008 at 19:25.
Reply With Quote