View Single Post
Staro 03.10.2016, 19:58
SEEUSAIC SEEUSAIC je offline
Super Moderator

Datum prijave: 22.04.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MMDJ Prikaz poruke
Dobar dan svima, ja sam nova na forumu jer ranije nisam ni znala za ovo mesto. Prosle godine me je sestra koja je zelela da ode u USA prijavila kada i sebe i u maju smo saznali da ona nije prosla a ja jesam. Iako prvo nisam ni razmiljala o tome jako sam se obradovala i sa mnogo nade iscekivala poziv za intervju. Moj broj je inace 2017EU00007xxx ali su prosli i avgust i septembar a da me niko nije kontaktirao i sada se brinem, ili da nesto nije u redu, ili da sam ja greskom obrisala mejl koji su mi poslali Ja priznajem da malo znam o celom postupku jer sam eto imala srece da me neko drugi prijavi i da posle prve prijave budem izvucena pa me zanima da li je moguce da me, obzirom na boroj (a po ovoj tabeli vidim da je neko sa slicnim brojem vec dobio termin intervjua 8. novembra), jos ni nisu kontaktirali ili sam ja nesto propustila? Da li je nekako moguce proveriti status moje aplikacije tj. da li mi je poziv poslat? Mozda pozivom u ambasadu? Da li ima jos neko ko je izvucen a da jos nije ni na koji nacin kontaktiran? Da li mozda neko zna po kom redosledu se dobija datum intervjua - po broju (gledajuci ovu tabelu rekla bih da nije) ili po datumu kada sam kompletirala aplikaciju? Eto, unpred mnogo hvala svima koji odgovore
Ulogujte se na proveru statusa ponovo, ako vam je zakazan intervju, videćete tamo informaciju o tome.

Sup.Mod.
Reply With Quote